The party starts at Victorian Heights

Victorian Heights се наоѓа на падините на Шар планина. Поточно на 1км пред скијачкиот центар Попова Шапка .
Victorian Heights Во своите простории располага со сопствен ресторан кој располага со 120 седишта и отворена панорамска тераса со капацитет 300 гости.